Desert negresa de post cu nuci

de Oana in Prajituri, 7 Mar 2017 | 21462 vizualizari

COMENTARII (14)

Bucataras Diana 1

07.03.2017, 12:40

T I M E A 1

07.03.2017, 12:59

Buna negresa

Adrian2016 1

07.03.2017, 13:07

delicioasa

AdrianaSulea 1

07.03.2017, 13:23

As dori sa-mi spuneti cata ciocolata se foloseste la glazura? In reteta scrisa este mentionata la glazura cacao neagra. Va multumesc.

MotanLaOale 1

07.03.2017, 13:36

buna buna

diaconta 1

07.03.2017, 15:15

vreau si eu

Rahela Velicu 1

07.03.2017, 15:52

Gherca Daniela 1

07.03.2017, 17:40

o bunatate de desert!

Rocsi 1

07.03.2017, 20:58

Ador negresele de post, mi se par cele mai grozave prajituri!

miki_a 1

07.03.2017, 23:44

Cea mai bună prăjitură de post!

kytz 1

08.03.2017, 13:09

Mult îmi place și mie!

DiaconuFlorica 1

08.03.2017, 15:31

Aspectoasa,gustoasa si cu ingrediente putine pe care le are orice gospodina

RuxyRux 1

08.03.2017, 20:04

Un deliciu!

dantes 1

23.11.2017, 12:32

Delicioasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Budincuta"