Desert negresa cu ciocolata si migdale (Brownies)

de -Licurici- in Prajituri, 22 Mai 2020 | 2267 vizualizari

 

"Aluaturi de casa"

 

INGREDIENTE

  • 250 g ciocolata;
  • 180 g unt;
  • 200 g faina;
  • 2 linguri cacao;
  • 150 g zahar;
  • 100 g migdale;
  • 3 oua;
  • esenta de vanilie;
  • 1 lingurita praf de copt;
  • un praf de sare;
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu ciocolata si migdale (Brownies):

  1. Ciocolata si untul, taiate cubulete, se topesc impreuna.
  2. Intr-un bol, se amesteca ingredientele uscate: faina cernuta, zaharul, cacaua, migdalele macinate si praful de copt.
  3. Ouale se mixeaza cu un praf de sare, pana se formeaza o spuma, apoi se adauga esenta de vanilie si ciocolata topita.
  4. Compozitia de oua si ciocolata se pune peste ingredientele uscate si se amesteca bine.
  5. Se intinde compozitia intr-o tava cu hartie de copt si se baga in cuptorul preincalzit.
  6. Se lasa 20-25min, la 180 grade.
  7. Cand este gata, se lasa la racit cu usa cuptorului deschisa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu ciocolata si migdale (Brownies)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura in straturi cu crema de vanilie