Mixam untul moale (l-am tinut cateva ore la temperatura camerei) cu zaharul pana ce devine spumos si zaharul s-a topit.
Adaugam galbenusurile, mixand bine dupa fiecare, adaugam laptele, smantana si omogenizam.
Intr-un bol amestecam cacaua, faina, pudra de ciocolata, coaja de lime si adaugam peste amestecul de lapte. Amestecam cu o spatula pana ce se omogenizeaza.
Adaugam esenta de vanilie, praful de copt stins in zeama de lime, 1/2 din albusurile batute spuma cu un praf de sare.
Omogenizam dupa care adaugam restul de albusuri, nuca tocata grosier, amestecam.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit 180 grade C, cu ventilatie, cca. 30-35 min. Facem testul cu scobitoarea, lasam sa se raceasca putin in tava dupa care scoatem pe un gratar si lasam sa se raceasca.
Topim ciocolata impreuna cu smantana, luam de pe foc, adaugam nuca macinata, turnam peste prajitura si nivelam, lasam 10 min sa se raceasca, dupa care o portionam.