Desert marshmallows stars

de Meea in Bauturi, 15 Ian 2018 | 3176 vizualizari

 

 Astăzi vă învăț repede de tot un truc prin care veți putea să vă decorați ciocolata caldă, simplu și rapid. Și nemaiîntâlnit, desigur! Cu toții ne dorim ca atunci când avem musafiri să impresionăm, corect? Păi și cum altfel putem, decât prin ceva ce nu se practică peste tot? Am învățat să decorăm ciocolata caldă cu marshmallows, dar oare știam și să dăm anumite forme acestor bezele înafară de forma lor proprie? Nu-i nimic, astăzi este momentul ha! Puteți desigur (și acest lucru este ceea ce mă face cea mai fericită) să alegeți voi ce forme să dați bezelelor: fulgi de nea, omuleti de turtă dulce, etc. care să lase semnătura originală.

         De pregătit mixul pentru ciocolata caldă am învățat (dacă nu, găsiți rețeta aici), de pregătit ciocolată caldă de casă am învățat (dacă nu, găsiți rețeta aici), de decorat ciocolata caldă am învățat astăzi, ce mai urmează? Cum se bea cu adevărat ciocolata caldă? Haha! Oare chiar ar fi o modalitate anume? Cine știe...

 

INGREDIENTE

  • 150 g marshmallows (puteți alege din acelea albe pentru fulgi de zăpadă sau depinde de forma pe care o alegeți)
  • ulei
  • zahăr pudră
  • ciocolată caldă
  • forme pentru decupat aluat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert marshmallows stars:

      Pe foc mic sau la cuptorul cu microunde punem la topit marshmallows. După ce s-au topit, le mixăm cu mixerul la viteză mare, până când compoziția se spumează (5-6 minute). Turnăm compoziția pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, unsă cu puțin ulei și presărată cu zahăr pudră.

      Dăm tava la frigider pentru 2 ore. Cu ajutorul formelor (umezite în apă) decupăm steluțele.

             Nah, v-am spus că nu e mare lucru și că se face ușor? Mulțumesc pentru încredere ha!:)) 

TIPS-URI

1

reteta o gasiti si pe blog: http://delightsbymeea.blogspot.ro/2018/01/marshmallows-stars.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert marshmallows stars" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocolata calda cu Finetti