Desert la pahar cu dovleac si frisca

de Oana in Retete Montare D’oro, 27 Noi 2018 | 2592 vizualizari

 

Pentru acest desert super rapid am folosit frisca vegetala Montare D'Oro.

 

INGREDIENTE

  • 100 g biscuiti de cacao tip oreo
  • 200 g piure de dovleac indulcit
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 200 g frisca lichida
  • 1 lingurta esenta de vanilie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar cu dovleac si frisca:

Marunteste biscuitii la robot, amesteca piureul de dovleac cu scortisoara si mixeaza frisca lichida cu vanilie.

Pregateste doua pahare de desert si pune in fiecare cate un strat de biscuiti, piure de dovleac, frisca si repeta apoi straturile. Decoreaza cu frisca, sortisoara si biscuiti.

Pune la rece cel putin o ora inainte de servire.

Si gata, se face imediat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar cu dovleac si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort Red Velvet, cu crema de branza si lamaie