Fursecuri delicioase si fragede.
Untul se mixeaza cu oul, se adauga treptat smantana, sucul de lamaie si zaharul vanilat.
Se adauga faina si praful de copt si se mixeaza pana cand se obtine un aluat omogen.
Se intinde o foaie de aluat de aproximativ jumatate de cm grosime si se taie cercuri de marime egala cu ajutorul unui pahar rotund sau cu un decupator de fursecuri.
Se pun pe foaia de copt, in tava si se dau la cuptor la 180 de grade pana incep sa se rumeneasca.
Se scot si se lasa sa se raceasca pe un gratar.
Crema
Untul se mixeaza cu zaharul, apoi se adauga cacaua.
Glazura
Se pune intr-o oala apa la fiert si cand s-a infierbantat se introduce glazura de ciocolata neagra Dr Oetker.
Se tine pe foc pana cand se topeste ciocolata.
Asamblare
Se iau cate doua fursecuri si le lipesc cu crema de unt.
Se aplica glazura de ciocolata si se lasa sa se intareasca.