Desert imbatator

de cismaru_nicoleta in Dulciuri, 27 Feb 2011 | 3202 vizualizari

 

Este un desert pe care l-am facut acum seara,e sambata si de ce sa nu mancam un desert buun si imbatatooor

 

INGREDIENTE

  • 150 gr piscoturi
  • 150 ml lichior de ciocolata
  • 50 gr mascarpone
  • 2 lg miere
  • un albus ou batut spuma
  • frisca pt ornat
  • betisoare ciocolata
  • nuci coapte in cuptor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert imbatator:

Am inmuiat piscoturile rupte in 2 in lichiorul de ciocolata unde le-am tinut pret de cateva secunde pt ca lichiorul era foarte ciocolatos

Crema mascarpone am amestecat-o cu telul bine bine alaturie de mierea de albine si de un albus de ou pana a iesit o spuma bine omogenizata

Intr-un castronel am asezat bine piscoturile peste crema mascarpone si am ornat dupa plac cu frisca,cacao,betigase cioco,nuci coapte

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert imbatator" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort amandina