Desert fursecuri cu coacaze rosie

de Lau in Dulciuri, 24 Iun 2018 | 1799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 3 oua
  • 2 linguri miere de albine
  • 100 g smantana
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 300-400 g faina
  • esenta de vanilie
  • coaja si zeama de la 1 lime
  • 100 g coacaze(congelata am avut eu)
  • optional
  • 50 g ciocolata
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu coacaze rosie:

Intr-un bol mixam untul moale cu mierea pana ce se omogenizeaza, adaugam ouale, mixand bine dupa fiecare.

Adaugam smantana si mixam pana ce se omogenizeaza. coaja de lime, praful de copt, bicarbonatul stins in zeama de lime, esenta de vanilie si treptat faina.

Framantam cu mana pana ce rezulta un aluat omogen, adaugam coacazea (eu am scos cu 10 min din congelator inainte), amestecam pana ce se omogenizeaza, invelim in folie si dam la rece 30 min.

Intindem aluatul pe masa unsa cu ulei si decupam cercuri cu ajutorul unui pahar.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt, in mijlocul fiecarui fursec daca dorim, adaugam ciocolata.

Dam tava la cuptorul incalzit, cca 10-15 min, la 180 C.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu coacaze rosie" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cornulete bicolore