Desert fursecuri cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 7 Iul 2017 | 2246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 200 g ciocolata (cu alune am avut)
  • 200 g zahar
  • 100 g unt
  • 100 g untura
  • 2 oua
  • esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 lingura zeama de lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu ciocolata:

Intr-un bol, amestecam faina cu zaharul, sarea, facem o adancitura si adaugam ouale batute, untul moale taiat cubulete, untura, bicarbonatul stins in zeama de lamaie.

Se dauga ciocolata taiata bucati (care a stat in congelator 20 min).

Incepem sa framantam un aluat omogen si putin lipicios, il invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min.

Cu mainele unse cu ulei sau faina, formam fursecurile sau cu lingura de inghetata, lasand loc intre ele.

Dam la cuptorul incalzit cca. 15 min, pana se rumenesc frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema duo de ciocolata, visine si alune pralinate