Pornind de la reţeta negresei, am pregatit, la scară mai mică, aceste fursecuri fragede şi ciocolatoase cu arahide sărate. Da, arahide sărate. Surprinzător, dar mi-a plăcut mult combinaţia. Şi mirosul acela de alună coaptă umple toată casa! :)
Pentru concursul "Ingredient secret" (alune)
Se amestecă cu mixerul margarina cu zahărul, oul întreg şi laptele, se adaugă apoi cacaua, făina şi praful de copt şi se amestecă, de acum, cu o spatulă. Se obţine un aluat cremos.
Se pun fursecurile cu şpriţul de ornat într-o tavă cu foaie de copt. Se decorează cu arahide sărate.
Se dă tava la cuptor, la foc mic, maxim 10 minute. Fursecurile se coc foarte repede, aşa că verificaţi-le şi nu le lăsaţi prea mult, să nu se usuce.
Porţii: Din aceste cantităţi se obţine o tavă cu fursecuţuri.
Poftă Bună!
Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/10/fursecuri-cu-arahide-sarate-cacao-si.html