Nimic mai simplu si mai rapid de facut.
Fudge este o delicatesa de origine americana realizata cu unt, lapte si zahar si parfumata cu ciocolata, vanilie sau unt de arahide.
De obicei se foloseste lapte condensat dulce eu am pus natur fara zahar si am adaugat indulcitor natural.
Am obtinut astfel o reteta cu putini carbohidrati .
Binenteles ca puteti pune zahar in loc de indulcitor .
https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/fudge-cu-ciocolata-si-afine-reteta-low.html
Puneti la prajit migdalele feliate. Colorati-le si luati de pe foc.
Intr-un castron puneti laptele concentrat, adaugati ciocolata rupta bucati, indulcitorul/zaharul si untul.
Amestecati la bain-marie pana cand ciocolata se topeste si veti obtineti un amestec omogen.
Puneti afinele si o treime din migdalele feliate. Amestecati.
Intr-o forma de chec in silicon puneti pe fund o treime din migdalele feliate.
Puneti ciocolata, tasati bine si acoperiti cu restul de migdale feliate.
Puneti un film alimentar deasupra si dati 1 ora minimum la congelator.
Taiati in portii si pastrati la rece.
Excelent !