Desert foietaj cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 18 Ian 2020 | 1493 vizualizari

 

"Bunatati pentru Craciun"
 
 

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 100 g crema de branza
  • 200 g ciocolata
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert foietaj cu ciocolata:

Aluatul dezghetat peste noapte in frigider il intindem putin.

Eu am impartit aluatul in bucati mai mici (dar se poate pune toata ciocolata la mijloc)

Pe fiecare bucata de aluat am uns-o pe mijloc cu crema de branza, am adaugat ciocolata.

Taiem fasii late pe ambele parti si aducem fasiile peste ciocolata alternativ.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ungem cu oul batut,dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos.

Eu am facut si cu cheddar care sa deschis foarte frumos la cuptor(m-am grabit la impletit )

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert foietaj cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi glazurate