Desert cu struguri

de -Licurici- in Dulciuri, 28 Sep 2016 | 3439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g crema mascarpone;
  • 4 linguri zahar;
  • 2 oua;
  • 100 g biscuiti;
  • o cana cu cappuccino;
  • boabe de struguri.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu struguri:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

Galbenusurile se amesteca cu zaharul si se freaca bine, pana se albesc, apoi se adauga crema mascarpone.

Se incorporeaza si albusurile batute spuma in crema de galbenusuri cu mascarpone.

Biscuitii se inmoaie in cappuccino, apoi se rup in bucati mai mari si se pun pe fundul unor pahare sau boluri pentru desert.

Peste biscuiti se pun cate 2 linguri din crema, apoi boabe de struguri, din nou crema si se decoreaza cu boabe de struguri.

Se baga la frigider pentru cateva ore sau pana a doua zi.

Din compozitie au iesit 6 boluri mici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema duo de ciocolata, visine si alune pralinate