Este un desert foarte bun si foarte usor de facut,mai ales in zilele caniculare de vara.
Iaurtul se imparte in doua,intr-o parte punem nessul si 12 linguri de zahar,iar in cealalta parte punem zaharul vanilat si 12 linguri de zahar.Curatam fructele daca sint proaspete si le taiem,iar daca sint din compot le punem la scurs.
Gelatina o punem la inmuiat in apa rece conform instructiunilor de pe plic,o incalzim putin pina se dizolva(eu o pun un pic la microunde) si jumatate din ea o punem in iaurtul cu ness,iar cealalta jumatate o punem in iaurtul cu vanilie.
Tapetam cu folie alimentara doua tavi de chec,punem un strat de biscuiti,iaurtul cu ness pe care bineinteles il impartim in doua pentru cele doua tavi,alt strat de biscuiti,iaurtul cu vanilie in care am adaugat fructele,iar la urma punem biscuiti.Tragem marginile foliei peste biscuiti si dam tavile la rece pentru cel putin 2-3 ore.Eu o fac seara si o las pina a doua zi.
POFTA BUNA!