Intr-un bol dizolvam amidonul cu lapte si galbenusurile,
Intr-o cratita punem restul de lapte cu zaharul la incalzit,adaugam amestecul de amidon si amestecam continuu pana ce se omogenizeaza
Punem din nou pe foc si amestecam continuu pana ce se ingroasa ca o budinca.
Luam de pe foc si adaugam treptat untul taiat cubulete la temperatura camerei,esenta de vanilie,acoperim cu folie de aluminiu si lasam sa se raceasca foarte bine.
Aluatul de foietaj il impartim in 2(daca nu vine impartit)intindem putin cu sucitorul,aduagam in tava tapetata cu hartie de copt,intepam cu furculita.
Coacem la 200 grade C, cca 10 min pana ce se rumeneste.
Repetam la fel si cu a 2 foaie de foietaj.
Intre timp mixam frisca pana ce isi dubleaza volumul si devine ferma, adaugam laptele condensat si mixam pana ce se omogenizeaza.
Intr-o tava adaugam foaia de aluat, frisca, dam la rece 10 min dupa care adaugam crema si deasupra foaia de aluat si dam la rece cateva ore inainte sa fie servita.