Cele mai bune cornuri!
Pufoase, moi, delicioase
Se pun intr-un bol faina, zaharul si untul la temperatura camerei taiat cubulete si se amesteca bine.
Laptele se incalzeste putin si se pune intr-un bol incapator.
Se pune drojdia in el si se astepta 15 minute la loc cald cu bolul acoperit cu un prosop. Cand drojdia incepe sa se umfle, se adauga faina, zaharul si untul amestecate. Se amesteca totul bine pana rezulta un aluat elastic.
Se acopera cu un prosop si se lasa aluatul sa creasca pentru aproximativ 2 ore.
Cand aluatul a crescut, se presara putina faina pe blatul de lucru. Se rupe cate o bucata din aluat, se intinde si se taie in forma de triunghiuri.
Cu ajutorul unei linguri se pune nutella pe baza triunghiului si se ruleaza usor spre varf.
Se aseza pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Se ung cu galbenus de ou amestecat cu o lingura de zahar cu ajutorul unei pensule.
Se dau la cuptorul preincalzit la 180° pentru 15-20 minute sau cand s-au rumenit frumos.
1
Mie mi-au iesit 16 bucati.