Desert cornuri cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 3 Dec 2019 | 3418 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foetaj
  • 400 g crema de branza
  • 200 g ciocolata
  • esenta de vanilie
  • coaja de lamaie
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cornuri cu ciocolata:

Aluatul dezghetat la temperatura camerei il intindem putin.

Amestecam crema de branza cu esenta de vanilie, coaja de lamaie, (eu am folosit uscata).

Ungem aluatul cu crema de branza, taiem triunghiuri si in fiecare triunghi pe partea lata, adaugam cate 1/2 sau o patratica de ciocolata, rulam de la baza catre varf.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu galbenusul amestecat cu laptele si dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos, la 200 grade C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cornuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Diplomat cu ciocolata - pentru sotul meu