Mulțumesc frumos, Madi! Nici eu n-am mai făcut de vreo 15-20 de ani, dar a meritat să fac acum, cu untură...M-au stârnit zecile de rețete de cornulețe pe care le-am văzut în ultimul timp pe net...
Kytz, când făceam cornulețele cu unt, le umpleam cu rahat, dar întotdeauna mi-am dorit să le umplu cu gem și nuci (mai mâncasem la cineva și mi s-au părut foarte bune!) Așa că acum a fost ocazia să încerc de toate (untura în aluat și umplutura din gem cu nuci). Și mi se pare că a fost o idee foarte bună...
Mulțumesc frumos, Rocsi! Da, e foarte bună umplutura asta, dulce-acrișoară și cu nuci. Pe vremuri, făceam cornulețele cu unt și le umpleam cu rahat, dar după ce am gustat de la cineva cornulețe umplute cu gem, mi-am zis că atunci când voi mai face, aceasta va fi umplutura preferată...