Desert ciocolata de casa naturala cu zmeura

de RuxyRux in Vegan / Raw vegan, 13 Mar 2017 | 8951 vizualizari

 

Delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr. ulei de cocos
  • 50 gr. unt de cacao
  • 60 gr. cacao
  • 1/2 pahar de apa plata de izvor
  • 1 avocado(ready to eat)
  • 100 gr. caju crud
  • vanilie
  • 5 linguri sirop de artar
  • 3 linguri miere de salcam
  • 1 ceasca de zmeura
  • sirop natural de fructe de padure( optional)
  • un tocator( mixat seminte)
  • un blender puternic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert ciocolata de casa naturala cu zmeura:

Se pune caju in apa, la hidratat, minim o ora, sau (peste noapte). Se scurge de apa, se pune la blender, se marunteste, apoi se adauga si avocado. Mai exista varianta sa faceti pudra caju la blender fara a-l mai hidrata.

Pe baie de aburi, se topesc cele doua uleiuri, cel de cocos si untul de cacao, se lasa deoparte.

Se face o pasta din apa, cacao si vanilie si se pune in blenderul mare, se adauga caju si avocado, uleiul de cocos si untul de cacao, siropul de artar si mierea si se mixeaza perfect.

Se tapeteaza o forma de yena cu pergament si se pune compozitia.

Se congeleaza doua ore, apoi se scoate, se rastoarna pe un platou si se feliaza dupa dorinta. Ciocolata se serveste pe un platou, pe pat de zmeura cu sirop natural de fructe de padure.

 

 

 

TIPS-URI

1

Eu nu m-am orientat de aceasta data si am ales o tava mai intinsa, daca doriti sa iasa mai grosuta,atunci alegeti o tava mai ingusta si mai inalta, poate fi chiar o forma de chec, in fotografie am suprapus doua bucati de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert ciocolata de casa naturala cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni