Delicioasa!
Se pune caju in apa, la hidratat, minim o ora, sau (peste noapte). Se scurge de apa, se pune la blender, se marunteste, apoi se adauga si avocado. Mai exista varianta sa faceti pudra caju la blender fara a-l mai hidrata.
Pe baie de aburi, se topesc cele doua uleiuri, cel de cocos si untul de cacao, se lasa deoparte.
Se face o pasta din apa, cacao si vanilie si se pune in blenderul mare, se adauga caju si avocado, uleiul de cocos si untul de cacao, siropul de artar si mierea si se mixeaza perfect.
Se tapeteaza o forma de yena cu pergament si se pune compozitia.
Se congeleaza doua ore, apoi se scoate, se rastoarna pe un platou si se feliaza dupa dorinta. Ciocolata se serveste pe un platou, pe pat de zmeura cu sirop natural de fructe de padure.
1
Eu nu m-am orientat de aceasta data si am ales o tava mai intinsa, daca doriti sa iasa mai grosuta,atunci alegeti o tava mai ingusta si mai inalta, poate fi chiar o forma de chec, in fotografie am suprapus doua bucati de ciocolata.