Desert chec tigrat cu cacao

de Rahela Velicu in Prajituri, 22 Feb 2020 | 5646 vizualizari

 

Checul asta este delicios si este ideal atunci cand se anunta musafiri: se face rapid si sigur este pe placul tuturor. 

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri cu ulei
  • 4 linguri cu varf de faina
  • 2 linguri de cacao
  • 1 plic de praf de copt
  • esenta de rom
  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec tigrat cu cacao:

Mai intai separam albusurile de galbenusuri.

Mixam albusurile spuma cu zaharul, iar galbenusurile le amestecam cu uleiul (ca pentru maioneza).

Adaugam galbenusurile peste albusuri si incorporam usor cu o spatula.

 Adaugam si faina, praful de copt si esenta si incorporam usor cu o spatula.

Impartim compozitia in 2 boluri, iar intr-una dintre ele adaugam cacao.

Punem compozitiile in 2 posuri. Tava o tapetam cu hartie de copt si trasam dungi dintr-un capat in altul al tavii cu fiecare culoare pe rand.

Coacem checul in cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 20-25 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea. Il pudram cu zahar pudra imediat ce il scoatem din cuptor, dar il lasam sa se raceasca inainte sa il portionam. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec tigrat cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]