Checul asta este delicios si este ideal atunci cand se anunta musafiri: se face rapid si sigur este pe placul tuturor.
Mai intai separam albusurile de galbenusuri.
Mixam albusurile spuma cu zaharul, iar galbenusurile le amestecam cu uleiul (ca pentru maioneza).
Adaugam galbenusurile peste albusuri si incorporam usor cu o spatula.
Adaugam si faina, praful de copt si esenta si incorporam usor cu o spatula.
Impartim compozitia in 2 boluri, iar intr-una dintre ele adaugam cacao.
Punem compozitiile in 2 posuri. Tava o tapetam cu hartie de copt si trasam dungi dintr-un capat in altul al tavii cu fiecare culoare pe rand.
Coacem checul in cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 20-25 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea. Il pudram cu zahar pudra imediat ce il scoatem din cuptor, dar il lasam sa se raceasca inainte sa il portionam.