Desert brownies cu Nutella

de - Andreea - in Prajituri, 12 Apr 2018 | 10719 vizualizari

 

Foarte usor de preparat ... iar rezultatul este un deliciu absolut ! Merita incercata aceasta prajitura !!!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr Nutella
  • 150 gr unt
  • 3 oua
  • 100 gr zahar
  • 70 gr faina tip '00'
  • 1 varf de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert brownies cu Nutella:

In primul rand untul trebuie sa fie la temperatura camerei.

Intr-un bol, punem untul impreuna cu Nutella si amestecam bine.

Intr-un alt bol punem zaharul si ouale si mixam cu ajutorul unui mixer pana devin de culoare deschisa si spumoase.

Adaugam crema de unt si Nutella, amestecand cu o spatula.

Punem faina, un varf de sare si amestecam totul bine. 

Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia.

Punem tava in cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 25-30 minute. 

Cand prajitura s-a copt, scoatem tava din cuptor si lasam prajitura sa se raceasca complet inainte de a portiona. 

 Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Pentru aceasta prajitura folosim o tava 24*24 cm

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert brownies cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sekerpare