Desert brownie cu nuci

de Catalina L in Prajituri, 26 Noi 2018 | 2588 vizualizari

 

Va propun un brownie cu crusta crocanta si un miez moale si umed in acelasi timp.....un deliciu.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/10/brownie-cu-nuci.html

 

INGREDIENTE

  • 150 g de ciocolata cu lapte
  • 50 g de ciocolata neagra
  • 75 g de zahar
  • 80 g de unt
  • 1 lingura de smantana
  • esenta de vanilie
  • 1/2 lingura de rom
  • 2 oua
  • 50 g de faina
  • 70 g de miez de nuca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert brownie cu nuci:

Incalziti cuptorul la 180° C.

Topiti ciocolata rupta bucatele cu untul la microunde sau la bain-marie.

Amestecati bine si lasati sa se raceasca.

Intre timp bateti ouale intregi cu zaharul, vanilia si romul.

Trebuie sa-si dubleze volumul.

Incorporati ciocolata topita si racita, adaugati faina si amestecati bine.

 Puneti 50 g din miezul de nuca taiat bucatele si adaugati smantana.

Amestecati si turnati intr-o tava unsa si tapetata cu hartie.

Decorati cu nucile ramase si dati la cuptor timp de 16 minute.

Trebuie sa fie aproape crud, acesta este tot secretul unei prajituri brownie reusite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert brownie cu nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bezele cu portocala