Am facut aceste minunate briose dupa reteta Cameliei si au iesit atat de bune.
Multumesc Camy !
Nu mi-au iesit atat de frumoase briosele ca ale Cameliei, dar important e ca au disparut repede de pe farfurie.
Se amesteca ingredientele uscate, faina, cacaua, praful de copt, zaharul.
Untul topit se amesteca cu ingredientele uscate, se adauga esenta de lamaie, eu asa am avut, laptele si se omogenizeaza. Am adaugat si bucati de ciocolata.
Se coc la 180 la grade C, eu le am tinut cam 25 minute, am facut testul scobitorii, am oprit aragazul si le-am lasat la racit.
Cand sunt reci, se scobesc si se adauga in fiecare briosa, gem de capsuni sau oricare alt gem.
Am mixat 200 ml frisca, am adaugat un strop de colorant rosu si le-am ornat.
Se decoreaza dupa preferinte.
1
esenta de lamaie se poate inlocui cu esenta de vanilie