Desert bilute cu visine

de cristina1985 in Dulciuri, 13 Oct 2018 | 4486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti
  • 150 g zahar
  • 6 lg pudra de roscove (sau cacao)
  • 200 g unt
  • 200 ml lapte
  • 2 lg-te esenta rom
  • visine (din visinata, sau conservate pentru prajitura)
  • nuca de cocos
  • ornamente ciocolata
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bilute cu visine:

Biscuitii se macina.

Se fierbe laptele cu zaharul si roscove (imi place mai mult pudra de roscove, decat  cea de cacao-nu este asa de amaruie ). Cand incepe sa fiarba, verificati daca s-a topit zaharul. In cazul in care e topit, se inchide focul si se pun untul, esenta de rom .Se toarna peste biscuitii macinati. Se ia putin aluat si se pune cate o visina in mijloc (la inceput aluatul de biscuiti este mai moale,dar se va intari). Se acopera si se da prin cocos sau ornamente de ciocolata ( cu ajutorul a doua linguri).

Se tin la frigider cateva ore, pana se intaresc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bilute cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (9)

mirela0911 1

17.10.2018, 11:14

Delicioase!

mihaelar63 1

25.10.2018, 19:08

Fara numar -fara numar , as ,, ciuguli ''

cristina1985 1

25.10.2018, 20:11

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]