Imi doream o prajiturica ciocolatoasa sa o pot servi alaturi de o cafea buna si am ajuns la aceasta reteta. Si pentru ca aveam si niste banane care incepeau sa se innegreasca, le-am folosit si pe ele. A iesit un brownie delicios!
Intr-un bol se amesteca ingredientele uscate: faina, sarea, cacaua si praful de copt. Untul se topeste apoi se lasa la racit.
Ouale se bat cu un tel impreuna cu zaharul. Bananele se zdrobesc cu furculita si se pun peste amestecul de oua. Se adauga apoi 1 lgt zahar vanilat bourbon, cafeaua apoi untul topit si racit. Se amesteca bine si se toarna ingredientele uscate. Se omogenizeaza compozitia, se adauga dropsurile de ciocolata, se mai amesteca usor si se toarna in tava tapetata cu hartie de copt.
Se da tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru cca 40-45 de minute.
Se lasa sa se raceasca bine inainte de a fi portionata.
Pofta buna!
1
Dimensiunea tavii este de 20x20 cm.