Cus-cus cu prepelite in glazura de rodie

de Anastasia in Mancaruri cu carne, 21 Mai 2014 | 3098 vizualizari

COMENTARII (12)

Corinuta 1

21.05.2014, 09:39

Woow! Cum arata!

Constelatialeu 1

21.05.2014, 18:25

Tare bine arata !

MotanLaOale 1

21.05.2014, 19:08

elucubratiiculinare 1

21.05.2014, 19:53

m-am indragostit

Rocsi 1

21.05.2014, 20:06

simona72 1

21.05.2014, 21:05

Bravo!!! Arata minunat si cred ca au fost delicioase!!

Criss 1

22.05.2014, 05:35

O reteta demna de MasterChef.

marcela1979 1

22.05.2014, 06:27

foarte bine arata

dantes 1

22.05.2014, 06:35

Foarte interesanta reteta

ryta 1

22.05.2014, 17:54

monik80 1

20.03.2015, 20:21

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 15:54

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasol de porc cu garnitura de cus-cus si salata de sfecla