Dacă tot încercăm să gătim de post,zic să facem şi mâncăruri cât mai gustoase.Trebuie să recunosc că prefer cuş-cuşul orezului,mi se pare mult mai gustos,chiar daca nu la fel de săţios.Cum aveam nişte legume,m-am gândit să le pregătesc la cuptor cu cuş-cuş.Nu am făcut o cantitate prea mare pentru că nu era cazul,voi puteţi să pregatiţi în funcţie de pofta pe care o aveţi şi numărul de pofticioşi din dotare.
Intr-o cratita am pus putin ulei si am prajit cuş-cuşul,am pus apoi apa si sare si am lasat sa fiarba câteva clocote.
Dupa aceea am amestecat cu legumele congelate si am transferat totul într-un vas de ceramica,pe care l-am pus la cuptor.
Am lasat pâna când legumele si cuş-cuşul au fost fierte si a scazut tot lichidul.
Am gustat si am mai condimentat cât a fost necesar.
Am lasat vasul în cuptor cu focul oprit pentru ca pastele sa se mai „umfle”.
Se serveste cald.
S-aveţi poftă!!!!!