Curcan bucati cu legume la cuptor

de Sylvia in Curcan, 12 Feb 2010 | 9885 vizualizari

COMENTARII (16)

Bunica 1

12.02.2010, 15:13

Foarte bun ! Noi consumam in mod frecvent carne de curcan . Reteta postata de tine mi-a dat si alte idei. Merci,Sylvia !

mihaelar63 1

12.02.2010, 16:13

ce bine arata si cruda

gabrielP 1

12.02.2010, 16:58

Sper sa ne primesti si pe noi la o portie Arata bestial.

Sylvia 1

12.02.2010, 17:42

Servesc pe toata lumea cu drag Gabriel ai sosit la timp

Sylvia 1

12.02.2010, 17:44

Bunica ma bucur ca va placut reteta, carnea de curcan este una dintre preferatele mele, aromata si gustoasa. Am facut si iepurele impanat cu slanina si usturoi multumesc de sfat ,inca nu am apucat sa postez reteta.

Sylvia 1

12.02.2010, 17:48

Mihaela parca mai bine totusi gatita iti pregatesc o portie

rivka 1

12.02.2010, 19:36

Bunica 1

12.02.2010, 19:52

Sylvia , iti ma vand un pont: daca nu ai timp sa-l marinezi , inainte de a-l gati il freci bine cu lamaie. Multe secrete le-am invatat de la soacra mea, care era o gospodina foarte buna. De fapt de la dansa am invatat sa gatesc.

Sylvia 1

12.02.2010, 20:21

Bunica multumesc o sa retin pontul si eu am invatat multe de la bunica mea o gospodina desavarsita .

Teo 1

12.02.2010, 21:38

hai , vindeti tot nu mai tineti ascunse ''secretele culinare'';cui nu i-ar placea un curcan gata pregatit? si pt. ca ''lasam sec'' trebuie sa primim cate unul de la fini , dupa obicei; reteta o sa-mi prinda bine!

mihaelar63 1

13.02.2010, 01:19

bine , multumesc , m-am razgandit si o sa accept

ionix 1

13.02.2010, 11:55

delicios

Sylvia 1

13.02.2010, 12:23

Teo si eu gatesc curcan des ca imi place f tare fac si intreg in ziua de An Nou desi iese mai bun pregatit pe bucati, in fiecare an cand se apropie revelionul ma trezesc cumparand curcan intreg parca nu pot sa incep Anul fara un curcan pe masa desi nu il mancam tot niciodata O sa mai cat si eu retete cu curcan sa va ajut sa "dovediti" curcanul de la fini frumos gest cu darul.

Sylvia 1

13.02.2010, 12:24

Mihaela au aici fracezii niste fripturi in sange ca mi se face parul maciuca si cand le vad in reviste de asta zic oricanc mai bine o portie " patrunsa bine "

Sylvia 1

13.02.2010, 12:25

Ionix dau la schimb cu ceva bun de la tine

ionix 1

13.02.2010, 13:09

de la mine mai rar vezi ceva bun dar la tine saliveeeeeeeeeeez mereeeeeeeeeeeeeu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut