Faina am amestecat-o cu sarea si praful de copt.
Untul moale l-am mixat cu zaharul pâna am obtinut o crema pufoasa si zaharul s-a topit.
Am adaugat pe rând ouale,mixând bine dupa fiecare.
Am adaugat vanilia si am mai mixat .
Am pus o treime din cantitatea de faina peste crema de unt si am mixat la viteza mica.
In aceasta etapa am pus si laptele,apoi jumatate din cantitatea de faina ramasa,iaurtul si restul de faina.
In tava de briose am pus hârtii în forme si le-am umplut de jumatate cu compozitia obtinuta.
Am pus apoi visine în fiecare si am acoperit cu compozitie.
Am folosit visine pentru prajituri din borcan.
Nu am umplut formele de tot,doar cam trei sferturi,aceasta pentru ca ele vor creste în cuptor.
O parte din compozitie eu am pus-o într-un vas ceramic rotund,obtinând o tarta mai mare.
Am pus tava în cuptor ,pe care l-am preîncalzit la 175 de grade.
Am lasat-o în cuptor 35-40 de minute,dar e util sa faceti testul scobitorii.
Am topit ciocolata pe baie de aburi si am adaugat lapte pâna când aceasta s-a suntiat suficient.
Crema mascarpone am mixat-o cu zaharul si apoi am adaugat ciocolata topita si racita.
Am ornat cupcakesurile cu crema de ciocolata .