Cum se umple borsul

de RODIMUR in Ciorbe, 22 Iul 2017 | 27217 vizualizari

COMENTARII (18)

Constelatialeu 1

22.07.2017, 21:10

Interesanta introducerea, nu stiam chestiile alea, eu oricum sunt si rea si iute.....dar borsul il face mama mea, baietii mei nu prea-l agreaza asa ca mananc la mama ciorbe cu bors....

RODIMUR 1

22.07.2017, 21:17

Draga mea, așa suntem noi, leoaicele, iuți și rele (de bune!)... Eu umplu borș mai ales pentru soțul meu care, deși este ardelean, preferă borșurile. Iar eu, moldoveancă, prefer supele (ca în Ardeal...!)

Constelatialeu 1

22.07.2017, 21:21

Eu acum zau daca stiu ce sunt, am atatea ramurele dintr-un arbore mare, cica pana si radacini americane am....))

RODIMUR 1

22.07.2017, 21:31

Da, asta e... Și eu am rădăcini austriece, dar mă simt și sunt româncă și mai ales moldoveancă (și sunt mândră de asta!)

mihaelar63 1

23.07.2017, 00:02

Elaborioasa actiune !!! Interesanta expunere a procedeului de obtinere a borsului si a obiceiurilor legate de acesta Eu am incercat si de casa si de comert , se pare ca nu ma impac cu gustul

RODIMUR 1

23.07.2017, 07:52

Mihaela, știu că unora nu le place gustul, dar nu-i nici o problemă. De aceea am scris că merită să umple borș numai aceia cărora le place...Mie îmi place, dar nu în mod special. Prefer supele, dar îmi plac și ciorbele neacrite... Lichide să fie...

madi_marin 1

23.07.2017, 08:32

Foarte fain! Multumim pentru reteta! Mie imi plac foarte mult ciorbele cu bors!

RODIMUR 1

23.07.2017, 09:04

Madi, mă bucur dacă această rețetă îți poate fi de folos... O zi bună!

dantes 1

23.07.2017, 12:21

RODIMUR 1

23.07.2017, 13:48

Mulțumesc, Dante!

Xandrinne 1

24.07.2017, 09:27

Tare bun este borsul de casa! Fetele mele nu se dau in vant dupa bors, dar pentru mine asta e gustul copilariei
Multumim pentru reteta

RODIMUR 1

24.07.2017, 09:35

Cu plăcere, Xandrine! Mă bucur dacă pot fi cuiva de folos cu rețetele mele...

Rocsi 1

24.07.2017, 19:59

O adevarata gospodina esti!

RODIMUR 1

24.07.2017, 20:12

Mulțumesc, Rocsi! La vârsta mea, cu soț și cu doi copii, trebuie să cam știu de toate... Și-mi place, deja...

miki_a 1

25.07.2017, 09:21

Mie nu mi se acrește și muncesc degeaba...dar cel al soacrei are mereu gustul ideal!

RODIMUR 1

25.07.2017, 10:37

Miki, dacă respecți regulile, trebuie să ți se acrească, la căldură, cu ingredientele necesare (poate pui prea puține tărâțe?)... Urechește și tu pe cineva, când pui, să fii rea, poate atunci ți se va acri...

Rahela Velicu 1

26.07.2017, 18:33

Nu am facut niciodata, merci pentru reteta!

RODIMUR 1

26.07.2017, 20:29

Cu plăcere, Mimi! Sper să-ți fie de folos într-o zi...!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan cu taitei