Cum se pune varza la murat

de elucubratiiculinare in Muraturi, 30 Oct 2012 | 29444 vizualizari

COMENTARII (30)

Ina 1

30.10.2012, 20:04

orbesc! )) ( la dimensiunea scrisului ma refer )

diaconta 1

30.10.2012, 20:04

nu stiam de gutui,in loc de porumb punem boabe de mustar,in rest cam la fel procedam

Ina 1

30.10.2012, 20:06

si noi tot cam asa punem, dar mie nu-mi plac boabele alea de porumb . Si cu suflatul in teava nu e dupa cat avem chef, ca daca nu suflam iese zeama baloasa Vreo 2-3 saptamani tot suflam, cu pauza de o zi...

MotanLaOale 1

30.10.2012, 20:19

Eu mai pun si cateva crengute de cimbru impreuna cu mararul si 2-3 mere cu 2 gutui!

Ina 1

30.10.2012, 20:25

Si acum sa apara elucubratiiculinare( eu nu stiu cum o cheama ) ) si sa zica: Ia mai lasati-ma cum puneti voi! Eu pun asa si gata! Nu va place, faceti-va! ))

diaconta 1

30.10.2012, 20:28

Ina)) Mihaela o cheama

MotanLaOale 1

30.10.2012, 20:29

Lau 1

30.10.2012, 20:43

alldaycooking 1

30.10.2012, 20:54

foarte utila reteta!

Ina 1

30.10.2012, 21:01

Mihaela

Ina 1

30.10.2012, 21:01

Multumesc, Dia'

Miha 1

30.10.2012, 21:39

No...acu-i bun scrisu' Ina?

Miha 1

30.10.2012, 21:41

De fel nu prea mananc muraturi. Si nici nu pun. Dar anul asta m-au luat niste pofte teribile de acrituri. Noroc de mama ca m-a salvat!

laura_n 1

30.10.2012, 21:53

as manca un butoi intreg

laura_n 1

30.10.2012, 21:54

Miha...pofte...hmmm

MIUTA 1

30.10.2012, 22:00

Si eu pun varza la fel doar ca in loc de marar pun cimbru.Avem acelasi tip de butoi si eu pun in fiecare an cca 26 bucati varza.
Imi place

Miha 1

30.10.2012, 22:15

Nuuuu Laura... eu, gata... am pus poftele-n cui!

Poliana 1

31.10.2012, 08:05

foarte utila reteta asta, acum vreau si eu varza murata

LUK 1

31.10.2012, 09:09

bine ca pentru noi pune mama..oricum la cata varza murata mancam noi...rar..adica de 2 ori in sarmale

adry88 1

31.10.2012, 09:35

harnicuta

elucubratiiculinare 1

31.10.2012, 20:09

scuze ca am fost prezenta azi pe aici, am ratat comentariile

elucubratiiculinare 1

31.10.2012, 20:11

multumesc diaconta ca mi-ai dezvaluit identitatea

elucubratiiculinare 1

31.10.2012, 20:13

ina, sincer sotu sufla din 2 in 2 cu pauza si iese zeama foarte buna , cred ca tocmai boabele de porumb ajuta in acest sens

elucubratiiculinare 1

31.10.2012, 20:14

privatelaura, ca tot omu, am si eu poftele mele

elucubratiiculinare 1

31.10.2012, 20:16

Miha, nu e rau sa ai pofte de acrituri (toata lumea se gandeste numai la prostii )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza Murata