Cum se prepara visinata

de Angelina_Elena in Bauturi, 14 Iul 2013 | 6345 vizualizari

 

 Cum se prepara visinata

 

INGREDIENTE

  • 1 kg visine
  • 500 g zahar
  • 500 ml alcool dublu rafinat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se prepara visinata:

Cum se prepara visinata. Curatam visinele de codite si frunze, apoi le spalam.

Punem visinele intr-o damingeana de sticla, peste ele punem zaharul, punem dopul si lasam sa stea la macerat aproximativ o saptamana, pana zaharul s-a topit.

Putem sa scuturam damingeana din cand in cand, pentru ca fructele sa se amestece bine cu zaharul.

Dupa ce zaharul s-a topit, punem alcoolul.

Pastram damigeana la loc racoros si intunecat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se prepara visinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

Angelina_Elena 1

15.07.2013, 16:35

Pai daca stiam veneam la tine!

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 15:33

mihaelar63 1

10.01.2016, 00:05

Ce frumoase pahare . Acum nu se mai fac asa ceva Bun desertul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se prepara visinata