Cum se prepara visinata

de babi5 in Cocktail, 18 Iun 2013 | 10951 vizualizari

 

Cum se prepara visinata. Este deja traditie ca in fiecare an sa fac visinita ,caisata ,capsunata dar cum totul este costisitor pe vremurile de acum ma-m rezumat doar la visinata ..

 

INGREDIENTE

  • 6 kg de visine
  • 3 kg de zahar
  • 4 kg, alcool rafinat
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se prepara visinata:

Cum se prepara visinata. Am luat doua bidoane de apa plata de 5 l ,le-am clatit  bine  si am introdus jumate din cantitatea de visine desimburite  si jumatate  cu simburi 

Am pus  zaharul peste  ele si le lasam la  macerat 5-7zile .

Cind culoarea  se intesifica bine si visinile  sunt macerate  punem alcoolul,apoi  dupa 2-3 zile fermetatia este oprita si visinata este  gata ..

TIPS-URI

1

Eu am spart si citiva simburi ii dau visinatei o aroma aparte ..

2

revin cu imagini produs finit ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se prepara visinata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (32)

babi5 1

19.06.2013, 10:30

multumesc ursulina pupici de la Babi

Rocsi 1

19.06.2013, 14:54

Buna buna. Speram si noi sa facem anul acesta!

babi5 1

19.06.2013, 15:42

Multumesc Rocsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Nectar de mere