Cum se face sucul de rosii

de vasimur in Bulion, 23 Sep 2017 | 8160 vizualizari

COMENTARII (13)

Ina 1

23.09.2017, 19:48

deci ai la iarna de-un Bloody Mary

Noi nu folosim deloc sare si zahar, pun doar aspirina pisata la fiecare sticla si tine perfect cativa ani https://www.bucataras.ro/retete/suc-de-rosii-24568.html

Constelatialeu 1

23.09.2017, 19:53

Bag de seama ca te vrei premiant, ai intrat in priza....

RODIMUR 1

23.09.2017, 19:54

Explică-i ce înseamnă premiant...!

Constelatialeu 1

23.09.2017, 19:56

Nu explic nimic, ca nici eu nu stiam, m-am aruncat cu capul direct in zid si nu stiam de ce ma felicitau bucatarasii....

vasimur 1

23.09.2017, 20:00

Clementina, așa sunt ardelenii, le trebuie ceva timp până ce intră în priză... după aia sunt greu de oprit!

vasimur 1

23.09.2017, 20:06

Ina, de-un Bloody Mary am, chiar și de mai multe! Doar poza cu paharul este din cel de anul trecut.

Panacris 1

23.09.2017, 20:10

Bun, bun!

Bunica 1

23.09.2017, 20:54

E la pastrat pentru iarna!

vasimur 1

23.09.2017, 21:01

Mulțumesc pentru încurajări!

MotanLaOale 1

23.09.2017, 21:20

mirela0911 1

23.09.2017, 22:38

Ce culoare frumoasă are!

dantes 1

28.09.2017, 08:33

CorinaBran Mihalache 1

08.08.2018, 23:05

Se poate reduce timpul de fierbere daca lasati sucul rezultat la decantat. Apa se scoate cu un furtun subtire si sucul de rosii va fi mai consistent.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii