Cum se face sucul de rosii

de dobrezaira in Bulion, 2 Oct 2012 | 7040 vizualizari

 

Cum se face sucul de rosii. Familia mea este innebunita dupa sosuri asa ca eu fac cantitati industriale de bulion, suc de rosii si sos pentru paste si fripturi. In general la sucul de rosii cand il folosesc adaug busuioc, cimbru, piper si usturoi.

 

INGREDIENTE

  • 20 kg rosii prunisoare(sunt mai carnoase)
  • 5-6 linguri de zahar
  • 5-6 linguri de sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se face sucul de rosii:

Cum se face sucul de rosii. Rosiile le trecem prin separator si pulpa rezultata o punem la fiert la foc mare ca sa isi pastreze culoarea. Cand a scazut cam 1/4 din cantitatea initiala este gata. Adaugam sarea si zaharul, mai asteptam cateva clocote si gata.

Dupa preferinta se poate condimenta cu busuioc, oregano, cimbru.....

Se pune in sticle fiebinte si se capseaza. Se pun la paturica pana a doua zi cand la trimitem in camara ....sau beci... cine are.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se face sucul de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii picant