Cum se face pasta de zahar

de adnia in Dulciuri, 30 Ian 2013 | 14275 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

30.01.2013, 19:57

Tot am zis ca o sa incerc macar o data dar nu am avut curaj si in plus e putin cam greu pentru mine..Dar trebuie neaparat ulei de palmier?

Merisor 1

30.01.2013, 19:57

Super, eu de-asta nu am facut niciodata

adnia 1

30.01.2013, 20:02

Rocsi,exista si alte variante, fara ulei de palmier, dar te chinuie mai mult! se usuca pasta in cateva secunde, iar daca ai de facut o foaie mai mare, crapa urgent. eu asa m-am chinuit o noapte intreaga cu vechea reteta pt. un tort de nunta urias...pana la urma mi-a iesit, dar clar mi-am jurat ca schimb reteta. asa am ajuns la varianta asta! si e cea mai buna de pana acum!

Constelatialeu 1

30.01.2013, 20:03

Foarte interesant.Uleiul ala de palmier se gaseste la un magazin anume?

adnia 1

30.01.2013, 20:05

Meri, se comporta extraordinar, arata foarte elegant pe torturi, iar la cele de nunti si botezuri sunt excelente. pe langa faptul ca arata bine, rezista foarte bine la transport chiar si pe distante lungi si functioneaza ca un mic frigider interior, mentinand oarecum temperatura rece in interior 9pasta nu-i da voie sa se incalzeasca din interior spre exterior..invelisul de zahar e mai dur decat cel de frisca)

diaconta 1

30.01.2013, 20:11

Super
Din pacate nu prea am indemanare de a modela pasta

T I M E A 1

30.01.2013, 20:13

ulei de palmier se gaseste in orice hypermarket: carrefour, kaufland, metro etc. E bun si pt prajit

adnia 1

30.01.2013, 20:17

da, asa e, Timi!

MotanLaOale 1

30.01.2013, 20:33

Lau 1

30.01.2013, 21:18

Bya Ralu 1

30.01.2013, 21:28

bucatarimcudiana 1

31.01.2013, 10:08

foarte buna reteta, dar eu nu imi dau seama unde ai pus amidonul

adnia 1

31.01.2013, 18:00

la un loc cu zaharul...l-am incorporat pe tot in pasta.

diana_k 1

02.02.2013, 21:07

frumos explicat, felicitari pentru rabdare

simona72 1

18.03.2013, 12:53

felicitari, eu am incercat o singura data si am renuntat, dar daca voi avea nevoie cu siguranta o voi incerca pe a ta

adnia 1

22.03.2013, 19:35

daca te hotarasti, sa-mi spui si mie cum iti iese!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort ,,Alexandra,,