Cum se face coliva

de Denissa in Dulciuri, 5 Oct 2011 | 28293 vizualizari

COMENTARII (18)

jolygina 1

05.10.2011, 23:00

imi place coliva ,dar imi da un sentiment neplacut atunci cand o faci ,ma gandesc la cei dragi care nu mai sunt printre noi

Cris2711 1

05.10.2011, 23:33

Denissa 1

06.10.2011, 06:44

eu de cand tatal meu nu mai este, adica de acum 7 ani jumatate nu mai pot manca coliva.

MotanLaOale 1

06.10.2011, 08:47

Eu am 14 ani de cand fac fiind obligat de necazuri. Ca sa nu amesteci pana se raceste cand se ia de pe foc se niveleaza cu lingura si se presara nuca pisata pe toata suprafata si se acopera cu un prosop ud si stors.

kamy 1

06.10.2011, 09:07

vladimir si mai multa nuca

mamaieelena 1

06.10.2011, 09:13

asa este vin si aceste momente si e bine de stiut

MotanLaOale 1

06.10.2011, 09:18

@kamy si mai putin zahar

LUK 1

06.10.2011, 09:22

mie imi place sa mananc coliva ca desert ..

DIANA B 1

06.10.2011, 09:42

Dichisita coliva mamei mele ii place dichiseala la asa ceva ...

Rocsi 1

06.10.2011, 10:43

las ca e multa lume care nu stie sa faca si e binevenita reteta

mihaelar63 1

06.10.2011, 15:41

Prin zona noastra nu se prea prepara decat in putine locuri .
Utila reteta si reusit prezentata
In manastiri se face coliva de anumite sarbatori .

Denissa 1

06.10.2011, 19:17

Multumesc pentru aprecieri. Sa speram la cat mai putine evenimente nefericite.
Ca si LUK ....... doar la desert.

gaby_duceag 1

06.10.2011, 19:25


faina!
n-am facut niciodata

alinutzika 1

06.10.2011, 21:53

MIUTA 1

06.10.2011, 23:21

Foarte faina am mancat dar nu am facut coliva niciodata,la noi nu se face asa ceva.
Imi place

Bya Ralu 1

06.01.2013, 21:14

ce frumos arataimi place coliva

Denissa 1

10.01.2013, 09:38

Multumesc fete dragi pentru comentarii!

coliva 1

17.05.2013, 22:36

Felicitari pentru munca depusa si tot respectul cuvenit , dar acelor gospodine carora nu le reuseste coliva le recomand www.colivele.ro pentru Bucuresti si Ilfov.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]