Cuiburi de piure cu oua

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2013 | 4142 vizualizari

 

reteta este luata de la Merisor, este o idee foarte interesanta si buna

 

INGREDIENTE

  • 1 portie de piure ramasa
  • 2 oua
  • 100 g cascaval
  • 1/2 legatura patrunjel
  • pesmet
  • sare/piper
  • ulei pentru uns formele
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuiburi de piure cu oua:

Se amesteca piureul cu busuioc,sare,patrunjelul tocat marunt si cascavalul ras.

Se adauga si pesmet cat sa nu se mai lipesca piureul de maini.

Formele se ung cu ulei si se tapeteaza cu pesmet.

Se pune piure in forme in strat destul de gros,lasam loc pentru ou.

Se sparge cate un ou in fiecare forma.

Formele le punem pe o tava.

Se da la cuptor pana cand se formeaza crusta deasupra oului.

TIPS-URI

1

se serveste direct din forma

2

se presara cascaval ras deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuiburi de piure cu oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta speciala cu hribi de padure