Cuib de viespi cu budinca de ciocolata

de Lau in Prajituri, 8 Mar 2011 | 6090 vizualizari

COMENTARII (14)

Miha 1

08.03.2011, 18:28

Oul ce facem cu el?
Pentru aluat numai 3 linguri de apa la 500 g faina?

Lau 1

08.03.2011, 19:31

miha scrie la modul de preparare se unge cu el,3 linguri de apa este pentru maia,

Lau 1

08.03.2011, 19:32

de ce nu mi sa aprobat reteta?

Miha 1

08.03.2011, 21:55

Acum dupa ce ai editat este ok.

mirela0911 1

08.03.2011, 22:47

Imi place

LUK 1

08.03.2011, 23:27

bune

Lau 1

09.03.2011, 08:56

miha

elena1988 1

09.03.2011, 09:42

astia ii plac lu sotu meu ca sunt cu cioco

Lau 1

09.03.2011, 09:55

elena si copii meii sunt inebunitii dupa ciocolata

Rocsi 1

09.03.2011, 11:11

Lau 1

09.03.2011, 13:32

rocsi

MIUTA 1

09.03.2011, 18:10

gaby_gabytza 1

04.06.2011, 14:52

super

adry88 1

11.06.2011, 16:54

buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cuib de viespi