Una din multele variante ale acestei prajituri delicioase!
Se framanta un aluat de cozonac din toate ingredientele si se lasa la dospit (eu, recunosc, ca m/am lasat ajutata de " Maricica", masina de paine :D). Laptele de la umplutura se pune la fiert si cand clocoteste, se pune zaharul, mierea si nuca de cocos, lasandu/se la racit. Se intind doua foi, pe care se aseaza umplutura de nuca. Se fac doua rulouri care se vor taia felii circulare de cca. 2 cm. grosime. Dintr-un rulou ies cca. 17 felii. Fiecare felie se aseaza in tava tapetata cu hartie de pergament, lasandu/se la dospit inca 15-20 de minute. Se introduce tava la cuptor cca. 30 de minute. Cand s/au rumenit cuiburile, se scoate tava si pe fiecare cuib se pune cate o lingura de lapte indulcit cu miere si zahar. Se lasa la cuptor inca 5 minute. Se scoate din cuptor si se mai toarna cate o lingura de lapte indulcit pe fiecare cuib.