Mi-a placut foarte mult cand am vazut pe blogul Pasiuni,l-am preparat cu mici modificari.
Ceapa,morcovii,usturoiul curatam de coaja,spalam bine si ii tocam cu ajutorul robotului sau prin masina de tocat,Compozitia o rasturnam intr-un castron mai mare,
Cartofii ii curatam de coaja,spalam si ii maruntim cu robotul,ii scurgem bine de zeama si adaugam peste ceapa,
Feliile de paine le inmuiem in apa si le scurgem bine,adaugam peste cartofi,
Tocam patrunjelul si mararul,adaugam carnea,oul,grisul si condimente dupa gust,amestecam bine,acoperim cu o folie alimentara si dam la rece 30 min,
Ungem o tava termorezistenta cu ulei,
Din compozitie facem un cilindru in care vom face o gaura in mijloc de marimea unui ou
Dam tava la cuptorul incalzit pana capata o culoare albicioasa(semn ca incepe sa se coace)
Scoatem tava din cuptor si spargem oul(in fiecare adancitura)
In reteta originala spunea ca deasupra se adauga boabe de piper rosu,eu am adaugat frunze de patrunjel, si dam din nou la cuptor pana oul este gata.