foarte usor si rapid de preparat si cu putini bani
Se amesteca bine oul cu untul si praful de copt pana devina ca o spuma,apoi se pune zaharul si se mai amesteca putin(tot secretul este sa se ametece foarte mult sa fie ca o spuma)dupa care se pune laptele caldut si apoi faina
Se coace in tava unsa (eu pun putin ulei in tava dupa care pun o folie de aluminiu,iar cand se coace se scote foarte frumos)
Se lasa sa se recesca putin dupa care se taia cubulete (mie imi ies 50 bucatele se taie 5 randuri pe latime si 10 pe lungime)dupa care se dau prin glazura de ciocolata si apoi prin nuca de cocos sau nuca normala macinata marunt (daca se prejeste nuca (normala nu cea de cocos)putin inainte si apoi se macina...........este foarte gustoasa,are o aroma speciala)
glazura:
Se topeste untul cu zaharul si laptele apoi se pune cacao ,daca pe parcurs se mai ingrosa glazura mai puneti cratita pe foc si se mai poate pune 2-3 linguri de lapte
Cuburile din blat se dau prin glazura apoi prin nuca
este oprajitura iefrina si rapid de preparat