Croquembouche

de Miha in Torturi, 1 Aug 2010 | 11415 vizualizari

COMENTARII (50)

Ina 1

01.08.2010, 16:10

Da' acum sa nu te superi ca eu am felicitat-o aseara pe cea cu reteta de piept de pui
Credeam ca ea castiga, luand in considerare voturile )))

Dana Cristea - pusikmea 1

01.08.2010, 16:16

LA MULTI ANI BUCATARAS!!!!felicitari miha pt reteta 600

Miha 1

01.08.2010, 17:09

Ina, multumesc. Felicitari si tie. Nu ma supar, pentru ca nici eu nu ma asteptam sa castig. Eu imi faceam planuri de cumparaturi de pe decorix acu iaca mi s-au schimbat planurile.

Miha 1

01.08.2010, 17:09

Multumesc Dana!

Laly 1

01.08.2010, 19:08

Miha arata super

cristinne 1

01.08.2010, 19:10

mie mi-au iesit gogoselele ff frumoase numai ca inutile interiorul fiecareia era cleios, ca parca aluat crud.;(de ce?am respectat ca la carte reteta

Miha 1

01.08.2010, 21:45

Cristina, probabil ca mai trebuiau coapte.

yafa 1

01.08.2010, 22:15

Super Miha, ce bunatate!


La multi ani! Bucataras!

epurasha2bb 1

01.08.2010, 22:41

La multi ani bucataras, sa ne traiesti 1000 de ani! esti super! si miha e bucatica din bucataras, o simpatica si un talent la care cred ca toti am apelat macar o data! la cat mai multe retete, pupici!

lstanciu37 1

02.08.2010, 01:39

gustos

Adinuta 1

02.08.2010, 11:29

mihaa, super reteta mai primesti complimente acu' la sfarsit? ca eu de ciuda ca nu am pus prima reteta, am uitat sa te felicit dar stii ca esti cea mai tare oricum

Miha 1

02.08.2010, 11:35

Bai...nu aveai cum sa pui prima...ca reteta cu numarul 600 a fost calculata la minut, sa fie postata fix la 00.19 minute in data de 1 august 2010. ) Nu stiu cat is de tare in ale bucatariei dar in facut "socoate" si planuri is.

Adinuta 1

02.08.2010, 11:37

da da, ca la concursul ala cand posta tipa aia zeci de retete si la sfarsit ai intrat tu si ai castigat am murit de ras

cristinne 1

02.08.2010, 11:40

miha daca le mai lasam nitel se ardeau... le-am lasat cat sa se faca aurii -maro- cu coaja frumos deasupra...;(si erau asa frumoasepacat de interior... nu stiu unde am gresit

Miha 1

02.08.2010, 11:41

Ala s-a numit noroc chior nu strategie de cucerire a unui premiu.

mena29 1

02.08.2010, 15:37

felicitari

Miha 1

04.08.2010, 00:10

Cristina, nu stiu sa-ti zic unde ai gresit, probabil ca de vina este cuptorul. Le lasi la foc iute pana se umfla, apoi se scade temperatura si se lasa pana se rumenesc. In prima parte, adica pana atunci cand scazi temperatura, nu se deschide usa cuptorului.

Miha 1

04.08.2010, 00:10

Multumesc Mena!

lili 1

05.08.2010, 21:02

felicitari Miha

Dana_Retetegg 1

12.12.2010, 23:58

RuxyRux 1

10.05.2011, 15:37

Doamne ce e aici Miha!!!!!!!!!!

Angelina_Elena 1

29.01.2012, 00:36

arata minunat!

DanMonica 1

27.01.2013, 10:32

Miha 1

27.01.2013, 12:05

Bya Ralu 1

27.01.2013, 12:25

super faine

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort Kodrit Kadir