Croque monsieur

de Julie in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2011 | 5486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paine,
  • unt, 
  • șunca,  
  • cașcaval  și  smântâna. 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croque monsieur:

Croque monsieur si croque madame sunt doua rețete de gustări tradiționale in Franța.  Sunt foarte simplu de facut si foarte gustoase.

Croque monsieur este un sandwich facut din:  paine, unt,  șunca,  cașcaval  și  smântâna.

Se ung 2 felii de pâine cu unt pe ambele părți, se sărează si piperează dupa gust. Intre ele se așează o felie de șunca(sau doua) si una de cașcaval. Deasupra se intinde un amestec de cașcaval ras și smântană. Sandwich-ul se prăjește 2-3 minute intr-o tigaie de teflon sau se dă la cuptor 10 minute ,până se topește cașcavalul.

Et voila! Bon appetit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Croque monsieur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

elena1988 1

27.01.2011, 09:45

mamaieelena 1

28.01.2011, 00:00

mihaelar63 1

02.03.2011, 16:16

Monsieur imi place mai mult decat madame

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Arici Pogonici