Croissante fresh cu cascaval si pesto

de Irina in Sandvisuri, 17 Mai 2015 | 4286 vizualizari

 

Pentru seara asta am pregatit rapid cateva sandwich-uri mai speciale: coissante cu cascaval, rosii, sos pesto si muguri de pin. Va poftesc si pe voi la o gustare!

 

INGREDIENTE

  • 2 croissante
  • 6 rondele subtiri de cascaval Sofia
  • 6 felii subtiri de rosii
  • sos pesto (busuioc, sare, muguri de pin, ulei de masline)
  • chivas
  • muguri de pin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croissante fresh cu cascaval si pesto:

Am pregatit intai sosul pesto: o mana de frunze proaspete de busuioc, pe care le-am spalat si zvantat putin, dupa care le-am pus in mojar impreuna cu putina sare de Hymalaia si o lingurita muguri de pin. Am obtinut destul de repede o pasta in care am adaugat si un strop de ulei de masline. 

Am taiat rondele subtiri de cascaval dintr-o roata de 450 g, dupa carele-am taiat in jumatati, la fel si felii de rosii, am tocat o mana de chivas si am trecut la pregatirea croissantelor.

Am taiat croissantele pe lungime, am uns interiorul cu sos pesto, am adaugat cascaval, felii de rosii deasupra, chivas si muguri de pin plus cateva frunzulite de busuioc. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Croissante fresh cu cascaval si pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri calde la cuptor