sincer,eu cred ca merita toata munca si cu siguranta le voi incerca,atunci cand imi place ceva nu ma intereseaza cat e de munca....asa ca dia,te anunt daca am fost dezastruoasa sau daca m-am descurcat cu reteta
dia,azi am vrut sa fac o paine pufoasa,am facut exact cum scria in reteta,si mi-a iesit painea cam sarata,si pufoasa deloc din contra era cam...nu stie nici sotul cum sa expliceparca era indesat asaasa m-am enervat....pt ca am luat reteta de pe aici de pe bucatarasas spune ca eu sunt de vina,dar am facut joi reteta de paine de la postavaru si mi-a iesit foarte bunaaaaa doar ca mai trebuia un picut de sare.....oricum de la cine am preluat reteta nu se afla printre prietenii mei si nu e nici prea cunoscuta pe aicide acum voi lua retete doar de la surse sigure,tu esti una dintre ele dia
Giorgia,se poate sa mai si gresim cand scriem reteta.Nu cred ca este cu intentie.Dar cred ca tine si de experienta culinara a fiecaruia,asa reusim sa le mai adaptam sau modificam.
Asa cum am spus,si eu ma asteptam sa fie mai infoiate croissantele,poate data viitoare am sa mai modific ceva,nu stiu inca ce