Se taie pieptul de pui si se bate putin. Se pune sare, piper si se prajeste in putin ulei, pana devine alb. Apoi ,se toarna putina apa si se continua asa (adaugand apa) 1 ora si 10 minute, la flacara mica. Dupa aceea, se lasa sa se evapore apa si sa se prajeasca putin, in ulei ramas.Timpul total de pregatire este de 1 ora si 30 minute.
Avocado se coace mai repede daca se pune intr-o punga de hartie, perforata alaturi de 2 banane. Acestea se schimba pe masura ce se coc. Verificati avocado sa nu se strice. Cand este copt, este mai moale la atingere.
Avocado se taie in doua, pe lungime, se baga cutitul in sambure si se rasuceste. Se scoate miezul cu lingura si se paseaza cu furculita. Se adauga sare, dupa gust si ceapa tocata marunt.
Se taie un croissant, se asaza pieptul de pui taiat si crema de avocado.Sau se pune crema de avocado, piept de pui si varza rosie.