Reteta am vazut-o la Ina >:D< ... La inceput vroiam sa fac jumatate din cantitate dar am zis ca ceva rau nu are cum sa iasa avind in vedere ca mie brinza de burduf imi place tare mult.Si nu m-am inselat.Au iesit foarte bune.Vreo 4 le-am mancat fierbinti :)) .
Numai bune ca aperitive,mic dejun sau chiar ca si garnitura.
Amestecam intr-un bol brinza de burduf maruntita cu ajutorul unei furculite,oul intreg,faina si praful de copt.Amestecam bine toate ingredientele.
Din compozitie facem bilute si le trecem prin pesmet amestecat cu marar.
Prajim crochetele pe ambele parti in ulei incins si le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.
Pofta buna !
1
Initial reteta avea 3 linguri cu faina dar mie mi-au intrat 4.Bineinteles depinde mult de tipul fainei dar si a brinzei ...