Crocantele de pui

de mikidaniro in Mancare copii, 5 Feb 2012 | 6948 vizualizari

 

Crocante in exterior,suculente in interior crocantelele sunt bune in orice perioada a zilei,alaturi de orice garnitura sau salata.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat -cca 500g
  • 1 ou
  • 2 linguri de faina
  • 1 lingura de kechup
  • 1 lingura de mustar
  • 200g corn flakes
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crocantele de pui:

Puiul il taiem fasii subtiri,il punem intr-un vas,adaugam sare,piper,kechup,amestecam bine si lasam deoparte minimum  30 de min.

Intr-o punga punem faina,puiul si tinand de gura pungii agitam bine pana sunt toate fasiile de pui acoperite cu faina.

Punem intr-o foaie de copt corn flakes-ul si il maruntim cu un sucitor sau cu un pahar.

Intr-un vas batem oul cu mustarul,un pic de sare si piper.Adaugam puiul scuturat bine de faina,apoi il punem pe corn flakes.

Puteti sa puneti fiecare bucata sau puteti sa le puneti pe toate odata,amestecand bine ca fiecare fasie sa fie cuprinsa de ou.Procedeul de gatire il alegeti pe care doriti,fie prajiti,fie copti.

Eu acum i-am pregatit in cuptor, ca sa evit prajeala.Sunt mai gustosi prajiti,dar pentru copii sau regim e mult mai indicat sa-i facem in cuptor.

La cuptor ii tinem cca 20 de min,apoi ii intoarcem si ii mai lasam inca 20 de min sau pana se rumenesc.

I-am servit alaturi de o salata de cruditati si sos de maioneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crocantele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Hamburgheri" din cartofi si cascaval