Crizanteme

de gaby_duceag in Dulciuri, 16 Oct 2009 | 6114 vizualizari

COMENTARII (11)

Oana 1

16.10.2009, 10:29

Ce frumusele sunt!

Miha 1

16.10.2009, 11:28

Foarte frumoase ti-au iesit!

liana_geicu 1

16.10.2009, 12:12

Suuper arata! Dar cred ca mi-ar fi mila sa le mananc pentru ca le stric forma!

klausenburger_adica Lacrima 1

16.10.2009, 12:36

te felicit pentru decorul original al mancarii arata tare bine. francezii din alsacia si nemtii in general, dar si nordicii le fac mai mici si le pun langa ceai ori cafea, le umplu cu ciocolata si pun de-asupra glazura alba dulce... o minune din bucataria germano-franceza de la granitele a doua lumi care nu s-au inghitit niciodata, dar si-au amestecat bucatariile

Bucataras 1

16.10.2009, 13:00

trebuia sa treci crizantemele la ingrediente

gaby_duceag 1

16.10.2009, 13:39

Liliana-incearca-le.sunt usor de facut..Bucataras-as fi facut lumea sa caute iarna crizanteme,pt siguranta reusitei retetei.multumesc KLAUSENBURGER

ala_oancea 1

16.10.2009, 20:15

Super

Irina 1

17.10.2009, 12:32

Foarte frumos arata! Si decorul la fel!

Michelle 1

17.10.2009, 21:10

super faine!felicitari!

gaby_duceag 1

17.10.2009, 23:08

IRINA SI MICHELLE-va multumesc frumos.

Bya Ralu 1

01.07.2013, 23:28

hai ca arata bine nu te mai plange)

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert placinte Poale -n brau cu gutui